Καλλιθέα: Συνελήφθη 26χρονος – Έκρυβε ναρκωτικά στη μοτοσικλέτα

Κοινοποίηση:
a3945a04-peripoliko-troxonomos

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Κυριακής, 13 Ιουλίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η σύλληψη έγινε στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να κινείται με μοτοσικλέτα και τον θεώρησαν ύποπτο. Σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στη μοτοσικλέτα του δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 8,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ποσότητα που σύμφωνα με την αστυνομία προοριζόταν για άμεση διακίνηση.

Η συνέχεια δόθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, η οποία προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 26χρονου. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας καθώς και το ποσό των 5.000 ευρώ, πιθανώς προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

908,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
5.645 ευρώ
μία μοτοσικλέτα
δύο κινητά τηλέφωνα
και μία ζυγαριά ακριβείας
Ο 26χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια και άλλα αδικήματα. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω από τη Διεύθυνση Δίωξης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response