Στη σύλληψη ενός 17χρονου για την αιματηρή συμπλοκή στο Λουτράκι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει από πολλαπλές μαχαιριές τη ζωή του ένας 17χρονος και να τραυματιστεί ο 19χρονος φίλος του, τα ξημερώματα της Παρασκευής (27.2.26) προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία.
O ανήλικος λίγο μετά τις 18:00 εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας στους αστυνομικούς πως «ήρθα να παραδοθώ, είμαι αυτός που ψάχνετε για το μαχαίρωμα».
Η εξέλιξη έρχεται ενώ, νωρίτερα, οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του 17χρονου από το Λουτράκι, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Κορίνθου με τραύματα από μαχαίρι.
Μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν και εξετάζονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε και η μητέρα του νεαρού που είχε υποδείξει ως δράστη του εγκλήματος ο 19χρονος τραυματίας. Κατά τις αναφορές αυτές, η μητέρα του νεαρού που αναζητούνταν είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως ο γιος της, ακόμη και αν εμπλέκεται, δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.





