Έντονα αντέδρασε η Ευριδίκη, η γνωστή τραγουδίστρια που τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό, στην παράνομη επίσκεψη του ανόητου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στα κατεχόμενα και τη συνέντευξή του με τον Ερσίν Τατάρ στο παράνομο “προεδρικό”, που είναι κτισμένο σε περιουσία Ελληνοκυπρίων.
Η γνωστή τραγουδίστρια, χωρίς να κρύψει τη δυσαρέσκειά της, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επιλογή του απαράδεκτου Κύπριου ευρωβουλευτή, η οποία έχει προκαλέσει ευρύτατες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και την πολιτική σκηνή της Μεγαλονήσου.
Στο ίδιο μήνυμα τόνισε: «Δυστυχώς, όταν κάποιοι παίζουν με θεσμούς που δεν καταλαβαίνουν, γίνονται χρήσιμοι, όχι για μας, αλλά για τους απέναντι. Και το πληρώνουμε όλοι».
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ… ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ DRAG QUEENS ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ