Η κοινωνία δεν αντέχει άλλη πίεση. Η εκκλησία φροντίζει χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν αυτή τη δύσκολη ώρα, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ.
Ερωτηθείς για την κρίση ο κκ. Ιερώνυμος είπε ότι το θέμα είναι τι θα κάνουμε από δω και πέρα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και μίλησε για τη «μετάνοια». «Μετάνοια σημαίνει, αλλάζω μυαλό, αλλάζω πορεία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε: υπομονή, αγώνας, προσπάθεια, ενότητα. Και αυτή την κρίση θα την βγάλουμε και θα περάσουμε απέναντι από το ποτάμι» σημείωσε.
Αναφερόμενος σε θέματα της εκκλησίας τόνισε ότι «σε περιοδους κρίσης πρέπει να σκεφτούμε να αλλάξουμε και τις δομές της εκκλησίας», καθώς, όπως είπε, «δεν μπορεί σε μια εποχή αλλαγών και ανακατάξεων η εκκλησία να μη δει τις εσωτερικές της δομές», ενώ για την εκκλησιαστική περιουσία επισήμανε: «έχει έρθει η εποχή να είμαστε ανοιχτοί στις συζητήσεις, με όλα τα κόμματα αλλά και με όλους τους φορείς. Η περιουσία της εκκλησίας είναι συγκεκριμένη. Να δούμε ποια είναι αυτή περιουσία και πως όλα αυτά τα χρόνια έχει αξιοποιηθεί από το κράτος».
Αυτος ο καραγκιοζης Αρχιεπισκοπος ( ; ) βγαινει μονο στο ΜΕΓΚΑ ( ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ) χωρις καμια ΝΤΡΟΠΗ ( τουλαχιστον !! ) μιλωντας παντα για το τι θα γινει με την εκκλησιαστικη περιουσια , αφιερωνοντας το πολυ μια προταση στο τελος της συνεντευξης του για τον φτωχο και την κοινωνια !!!!!!!!! Επισης συναντιεται συνεχεια με τον μεγαλυτερο προδοτη – ανθελληνα – επικινδυνο – ερπετομορφο ον Βενιζελο , με θερμες χειραψιες και βαθιες αγκαλιες !!!!!!
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ , ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!!!!!!
Παπα ακου: Οταν τελειωσει αυτο το καλαμπουρι και αν εχουν μεινει ορθιοι οι Ελληνες να ξερετε οτι εχει τελειωσει και το δικο σας μαγαζι. Αλλωστε το λεει και ο Δανιηλ (5ο κεφαλαιο, 25ος στιχος: Μανη-Θεκελ-Ουμφαρσιν) ήτοι μετρηθηκατε, βρεθηκατε υστερουντες, θα τελειωσετε…Το λενε και τα ιερα κειμενα των Εβραιων.