H ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς- Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δηλωθεί ο Αλμπάν Λαφόν

Κοινοποίηση:
6607851_001431_235121

Ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί στα επερχόμενα ματς με τη Ρέιντζερς για τα προκριματικά του Champions League, με τους «πράσινους» να γνωστοποιούν τη λίστα τους.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Αλμπάν Λαφόν, ο οποίος, όμως, αναμένεται να δηλωθεί, για τυπικούς λόγους, τα επόμενα 24ωρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις κόντρα στη Ρέιντζερς για τον 2ο προκριματικό του Champions League δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός.

Η λίστα Α’ του Τριφυλλιού αποτελείται από τους:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Κυριακόπουλος, Ίνγκασον, Τουμπά, Πάλμερ – Μπράουν, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σιώπης, Τσιριβέγια, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Κυριόπουλος, Σφιντέρσκι, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Η λίστα B’ θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response