ΓΙΝΑΜΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΥΣ!!! Αυτοί είναι οι Τούρκοι που συνελήφθησαν στη μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI

Κοινοποίηση:
MAFIOZOI

Σε ακόμα μία σύλληψη, μέλους της άκρως επικίνδυνης τουρκικής συμμορίας του 49χρονου Ντουράν Ίσα, που είχε αποσχιστεί, από την οργάνωση των Ντάλτονς, προχώρησαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Πρόκειται για έναν 31ετών Τούρκο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σκληρός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 5 εντάλματα σύλληψης από τις αρχές της γείτονας χώρας, για τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων, της εξαγοράς, της μεταφοράς, ή κατοχής πυροβόλων όπλων και σφαιρών χωρίς άδεια, της απειλής με όπλο και της αρπαγής.

Ο 49χρονος που ηγείτο της εν λόγω συμμορίας, μαζί με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι και συνελήφθησαν, είχαν ανοίξει πυρ εναντίον αξιωματικών της ΕΥΠ, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης στις 27 Μαΐου 2025.

Και αυτό γιατί νόμιζαν πως τους παρακολουθούσαν μέλη των Ντάλτονς, με τους οποίους βρίσκονται σε αιματηρό πόλεμο λόγω της αντιπαλότητας για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τούρκος, μέλος αντίπαλης ομάδας των Ντάλτονς, εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας

Κατά την διάρκεια της ίδιας επιχείρησης συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο, ακόμα ένας Τούρκος, 42 ετών, ο οποίος φέρεται επίσης ως μέλος αντίπαλης ομάδας των Ντάλτονς, και στην χώρα μας εμφανιζόταν ως επιχειρηματίας, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε με Ελληνίδα.
Σε βάρος του εκκρεμούσε από τις αρχές της Τουρκίας, ερυθρά αγγελία, για ανθρωποκτονία , στις 14 Ιανουαρίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και από τα τουρκικά μέσα, μαζί με 3 ακόμη άτομα, που επέβαιναν σε 2 οχήματα μετέβησαν σε κατάστημα της Κωνσταντινούπολης όπου εργαζόταν το θύμα και ο ένας εκ των συνεργών του τον πυροβόλησε ενώ άλλος έριξε εύφλεκτο υγρό που είχε μαζί του και έβαλε φωτιά στον χώρο.

Ο 42χρονος μαζί με τον τρίτο συνεργό του περίμεναν στα αυτοκίνητα έτσι ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν άμεσα και να μην συλληφθούν.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμα 5 συλλήψεις Τούρκων στο κέντρο της Αθήνας για ναρκωτικά αλλά και για την κατοχή ενός αναδιπλούμενου σουγιά.

Όπως αναφέρουμε αρμόδιες πηγές, τα μέλη των τουρκικών εγκληματικών οργανώσεων τα οποία είχαν ως «καταφύγιο» την Ελλάδα, πλέον προσπαθούν να «ρίξουν άγκυρα» και να επεκτείνουν στη χώρα μας την παράνομη δραστηριότητα τους σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και τη διακίνηση παράτυπων μεταναστών καταλήγοντας να αλληλοσυγκρούονται , με εκτελέσεις σε κοινή θέα.

Τα στελέχη του ελληνικού «FBI» ωστόσο, έχοντας ενεργοποιημένο το δίκτυο πληροφοριών τους και μέσα από σχετικές έρευνες, έχουν χαρτογραφήσει τα μέλη των τουρκικών συμμοριών στη χώρα μας προχωρώντας συνεχώς σε επιχειρήσεις για την σύλληψη τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response