Γιαννακόπουλος μετά τον 4ο τελικό: «Ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης & ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο»

Κοινοποίηση:
giannakop

Λίγο μετά τη λήξη του 4ου τελικού στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει κατακτώντας το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων στο Instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι «Μητσοτάκης, Δημητριάδης, Μυλωνάκης και Λιόλιος πρέπει να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού».

«Όταν έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει σε όλους τους προηγούμενους τελικούς εγώ θα περίμενα σήμερα ότι κανονικά θα έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού όταν τελειώσει το ματς και το έχει πάρει. Αυτό είναι το σωστό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προσοχή με τον Δημητριάδη γιατί εκτελεί συμβόλαια…
    Κατά τα άλλα στο 2ο και στο 3ο παιχνίδι υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος γιατί ο Μητσοτάκης είχε τάξει το πρωτάθλημα στους Αγγελόπουλους που χρωστάνε σε δήμο και ΔΕΗ.

  2. Γιαννακοπουλε είσαι μάγκας, ότι και να έκανες η απόφαση είχε παρθεί… προχώρα όπως πάντα μαζί σου

Comments are closed.