Τραγωδία στα Ιωάννινα με έναν 34χρονο άνδρα που εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα του νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Ο 34χρονος άνδρας από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην οδό Σμύρνης 13.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ειδοποίησε τις αρχές, καθώς είχε αρκετό καιρό να επικοινωνήσει με τον ενοικιαστή.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη ο οποίος εισήλθε από παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι, όπου βρήκαν τον 34χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας φέρεται να μην είχε καλές σχέσεις με το στενό περιβάλλον του, γεγονός που ενδέχεται να εξηγεί γιατί η απουσία του δεν έγινε άμεσα αντιληπτή.
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η κατάθεση της μητέρας του άτυχου άνδρα που κλήθηκε από την Αστυνομία Ιωαννίνων.





