Φρίκη στην Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε 17χρονο μπροστά στα μάτια του φίλου του

Κοινοποίηση:
hgjhgh

Μια φρικτή τραγωδία συγκλονίζει τη νοτιοανατολική Σουλαουέσι της Ινδονησίας, όπου ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο, την ώρα που ψάρευε σε ποτάμι με τον φίλο του.

Το θύμα, ο La Bayu, είχε πάει το πρωί της Δευτέρας στον ποταμό Kaleleha μαζί με τον Inguu για ψάρεμα. Ξαφνικά, ένας τεράστιος κροκόδειλος πετάχτηκε από το νερό και τον άρπαξε με τα σαγόνια του. Ο Inguu παρακολούθησε παγωμένος τη σκηνή αλλά βούτηξε στο ποτάμι για να σώσει τον φίλο του. Όμως, ο κροκόδειλος τον πέταξε μακριά και συνέχισε να σέρνει το θύμα στο νερό, χρησιμοποιώντας την θανατηφόρα περιστροφή που χαρακτηρίζει το είδος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διάσωσης, αποτελούμενη από αστυνομικούς και περίπου 100 κατοίκους από τα γύρω χωριά Poaroha και Terapung, κινητοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο περίπου στις 8:20 το βράδυ. Το ερπετό εντοπίστηκε κοντά σε μια γέφυρα, μόλις 50 μέτρα μακριά, κρατώντας ακόμα το άψυχο σώμα του La Bayu στο στόμα του.

Με τη βοήθεια διχτυών, κατάφεραν να παγιδεύσουν το ζώο και να ανακτήσουν τη σορό του άτυχου εφήβου.

Ο 17χρονος είχε υποστεί φρικτά τραύματα: ακρωτηριασμένο χέρι, σπασμένο το άλλο, βαθιές πληγές στη μέση και σοβαρά τραύματα στη μασχάλη. Η σορός του παραδόθηκε στην οικογένειά του για ταφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response