Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Στάχτη έγινε το σπίτι στην Πυλαία – Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ηλικιωμένη

Κοινοποίηση:
fotia

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ζαΐμη, στην Πυλαία – Απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής

Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη το διαμέρισμα το οποίο σήμερα το πρωί (17/11) «τυλίχθηκε» στις φλόγες στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ζαΐμη λίγο μετά τις 08:30, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς.

Βίντεο από τη στιγμή της πυρκαγιάς:

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Β’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Πύραρχος Απόστολος Κουρούσιας, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματος μία ηλικιωμένη με τη συνδρομή κλιμακοφόρου οχήματος που έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με εκείνον, το ένα δωμάτιο του διαμερίσματος έχει καεί ολοσχερώς ενώ και οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού έχουν υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response