Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν το πρωί της Πέμπτης (11.12.25) οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα.
Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγούνται ο 31χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας, με τον οποίο επικοινώνησε ο αυτόπτης μαρτυράς της στυγερής δολοφονίας λίγα μόλις λεπτά μετά το έγκλημα, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης εναντίον τους.
Αμέσως μετά η μεταγωγή της αστυνομίας θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα, προκειμένου να παρουσιαστούν οι δύο κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στη διπλή δολοφονία, ενώπιον ανακρίτριας και να απολογηθούν.
«Ο πελάτης μου είναι αρνητικός απέναντι σε οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να δημιουργηθεί από το συγκεκριμένο συμβάν»
«Δεν γνωρίζω το αποδεικτικό υλικό, δεν γνωρίζω με ποια στοιχεία επεκτάθηκε η ποινική δίωξη και για ποιο λόγο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς από την πρώτη στιγμή είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών. Δεν είναι ύποπτος φυγής ή ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Παρ’ όλα αυτά είναι εμπειρότατη η κυρία ανακρίτρια, έχει εκδώσει το ένταλμα σύλληψης, αναμένουμε να δούμε με ποια στοιχεία έχει εκδοθεί αυτό και με ποια στοιχεία επεκτάθηκε η ποινική δίωξη σε βάρος τους
«Ο εντολέας μου δεν μπορεί να καταλάβει με ποια στοιχεία οδηγήθηκε κατηγορούμενος. Η ψυχολογική κατάστασή του είναι άθλια»






