Eurostar: Οι κλέφτες καλωδίων συνεχίζουν την αναστάτωση – Δεύτερη ημέρα καθυστερήσεων

Κοινοποίηση:
eurostar

Δεύτερη ημέρα σοβαρών καθυστερήσεων αντιμετώπισαν οι επιβάτες του Eurostar την Τετάρτη, έπειτα από περιστατικά κλοπής καλωδίων στη Γαλλία που οδήγησαν στον θάνατο δύο ατόμων.

Οι υπεύθυνοι του Eurostar ανακοίνωσαν ότι οι απαραίτητες επισκευές έχουν ολοκληρωθεί και η γραμμή είναι ξανά σε λειτουργία, ωστόσο οι ακυρώσεις και οι καθυστερήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της ημέρας για τις διαδρομές που συνδέουν το Λονδίνο με το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ.

Τα θλιβερά περιστατικά συνέβησαν στη γραμμή LGV Nord την Τρίτη, ενώ οι καθυστερήσεις επιδεινώθηκαν λόγω της κλοπής περίπου 600 μέτρων χάλκινων καλωδίων κοντά στη Λιλ, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Οι κλοπές αυτές οδήγησαν σε εκτροπές των δρομολογίων και σημαντικές καθυστερήσεις.

Στον σιδηροδρομικό σταθμό Σεντ Πάνκρας του Λονδίνου, εκατοντάδες επιβάτες περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για την αναχώρηση των τρένων τους. Για να ανακουφίσουν την κατάσταση, οι υπεύθυνοι του σταθμού μοίραζαν μπουκάλια νερού στους επιβάτες που υπέφεραν από τις καθυστερήσεις.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response