Eurobank: «Αφεντικά» και στους… δρόμους – Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης

Κοινοποίηση:
katagelia mak

Η Eurobank, είναι μια από τις συστημικές τράπεζες που τα «βάζουν» με τους Έλληνες πολίτες. Από ότι φαίνεται όμως, όχι μόνο για θέματα που άπτονται των υπηρεσιών τους, αλλά γίνονται και «αφεντικά» στους δρόμους.

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι Σταδίου και Ομήρου στο κέντρο της Αθήνας είναι τα γραφεία της διοίκησης τις eurobank. Πριν 2 χρόνια που στεγαστήκαν στην διεύθυνση αυτή τοποθέτησαν παράνομες πινακίδες που απαγόρευαν την στάση και την στάθμευση των αυτοκίνητων των πολιτών, καταφέραμε με καταγγελίες στον δήμο Αθηναίων να τις βγάλουν μετά από 1 χρόνο.

Τον τελευταίο χρόνο επικαλούνται ότι 20 μέτρα από φανάρι απαγορεύεται η στάθμευση (ο νομός πολύ σωστά λέει) αλλά ο νομός αυτός ισχύει μόνο για την οδό Ομήρου. Πουθενά δεν έρχεται η τροχαία να κόψει κλήση 20 μετρά μακριά από φανάρι και να πάρει πινακίδες.

Έχουν βάλει άνθρωπο στο σημείο αυτό να διώχνει τα οχήματα που σταθμεύουν και όποιος δεν υπακούει στις εντολές τους τηλεφωνούν στην τροχαία και άμεσα έρχονται και βεβαιώνεται η παράβαση από την τροχαία.

Όλο αυτό γίνεται για να παρκάρουν τα μεγαλοστελέχη τις eurobank τα πολυτελή αυτοκίνητα τους. Έχουμε πάρει τηλέφωνο την τροχαία για να βεβαιώσουν τις δικές τους παραβάσεις αλλά εκεί επικρατεί ο νόμος του ισχυρού, έχουμε σταματήσει περιπολικά που περνούν τυχαία από το σημείο και μόλις κατεβαίνουν οι αστυνομικοί πετάγονται από τα γραφεία τους τουλάχιστον 10 άτομα (οι περισσότεροι αστυνομικοί με πολιτικά που τους φυλάνε), τραμπουκίζουν το πλήρωμα που πάνε να κάνουν την δουλεία τους και φεύγουν χωρίς να τους αγγίζει κάνεις και έχουν το θράσος να μας χλευάζουν ότι δεν καταφέραμε τίποτα.

Έλατε με ένα αυτοκίνητο να παρκάρετε στην Ομηρου 2 και θα δείτε ότι όσα σας λέω είναι αλήθεια !!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response