Έτοιμη να αλλάξει σελίδα είναι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο Αριστοτέλης Μυστακίδης πήρε το ΟΚ από την ΕΕΑ για να αποκτήσει τις μετοχές της.
Συγκεκριμένα, το Metrosport σε ρεπορτάζ του μεταφέρει την πληροφορία ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδέχθηκε τα έγγραφα που της είχαν κατατεθεί και αναγνώρισε ότι ο Μυστακίδης πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποκτήσει μετοχές και να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Η εξέλιξη αυτή, φυσικά και ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν θα μπορούσε να μην αναγνωριστούν στο πρόσωπου του Αριστοτέλη Μυστακίδη τα εχέγγυα για να αποκτήσει τις μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ και στη συνέχεια η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας, συνολικά του 60,81% αυτών για να αναλάβει και επίσημα τις τύχες του Δικεφάλου του Βορρά.
Να διευκρινίσουμε ότι οι μετοχές θα περιέλθουν στην κατοχή της εταιρίας που σύστησε ο Μυστακίδης, της «ALPHA SPORTS GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της οποίας είναι ο μόνος μέτοχος.
UPDATE
Ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ η χορήγηση άδειας μετόχου για την εταιρεία του Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Χαρακτηριστικά αναφέρει:
3. Άδεια 69 και 69Α
ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004
ALPHA SPORTS GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (60,81%)
ΧΟΡΗΓΕΙ






