Ελένη Φιλίνη: «Στην ταινία “Γυναικάρα με τα Πράσινα” πήρα μόλις 100.000 δραχμές ενώ ο παραγωγός 30 εκατομμύρια»

Κοινοποίηση:
filini

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», μιλώντας μεταξύ άλλων για την αμοιβή που δέχθηκε στην ταινία «Γυναικάρα με τα Πράσινα», σε σύγκριση με τα χρήματα που κέρδισε ο παραγωγός της ταινίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έλαβε μόλις 100.000 δραχμές, ενώ ο παραγωγός κέρδισε μέσα σε έναν χρόνο περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές.

Όπως σημείωσε, λάμβανε τότε χιλιάδες γράμματα από θαυμαστές σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Τότε υπήρχαν μόνο δύο ελληνικά κανάλια, οι βιντεοταινίες άρεσαν πολύ. Γίνονταν και πολύ αξιόλογες δουλειές.

Έχω παίξει με τους καλύτερους συναδέλφους και σκηνοθέτες. Έπειτα ήρθε η ιδιωτική τηλεόραση και τις αντικατέστησε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

«Θυμάμαι για την πρώτη μου βιντεοταινία, τη “Γυναικάρα με τα πράσινα”, πήρα 100.000 δραχμές. Ο παραγωγός είχε βγάλει σε ένα χρόνο 30 εκατομμύρια δραχμές.

Εκτός από την ενοικίαση, τις πρόβαλλαν επίσης και σε περιφερειακά κανάλια, αλλά και στο εξωτερικό. Μου έστελναν χιλιάδες γράμματα από Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response