Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στο Βέλγιο: Βγαίνει στους δρόμους ο Στρατός για την καταστολή των συμμοριών

Κοινοποίηση:
belgium7

Το Βέλγιο ετοιμάζει έκτακτο σχέδιο ασφάλειας, με το κάλεσμα προς τις ένοπλες δυνάμεις του να είναι αναπόφευκτο, εξαιτίας της αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Visegrad 24, οι Βρυξέλλες θα εγκρίνουν νόμο, με τον οποίο ο Στρατός θα έχει το δικαίωμα να βγει στους δρόμους και να συνδράμει στο έργο της Αστυνομίας, για την πάταξη των συμμοριών.

Η κατάσταση αυτή, συνιστά απόρροια των 57 πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας, μόνο αυτό τον χρόνο.


Οι κάτοικοι της περιοχής, εδώ και καιρό έχουν κρούσει τον «κώδωνα» του κινδύνου για την λήψη ουσιαστικών μέτρων, μπροστά στα σχέδια οργανώσεων και κακοποιών που δρουν ανενόχλητοι, μπροστά στην αδράνεια της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response