Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, αμφισβήτησε την εγκυρότητα των exit polls που παρουσιάστηκαν από τον αναλυτή Μπατόν Στανισίτσι, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν διεξαχθεί επίσημα exit polls.
Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα, ο Μπερίσα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εταιρεία δημοσκοπήσεων για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη, καθώς, αυτές είναι οι τελευταίες ώρες του Ράμα στην εξουσία.
Ο Μπερίσα τόνισε ότι η αντιπολίτευση δεν θα αναγνωρίσει αποτελέσματα που βασίζονται σε μη επαληθευμένες πηγές και κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση για την προστασία της δημοκρατικής διαδικασίας.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί είπαν στο πρακτορείο Reuters ότι αποφάσισαν να μην μεταδώσουν έξιτ πολ, επικαλούμενοι διαδικαστικά και νομικά ζητήματα.