Ένας εικονολήπτης στις ΗΠΑ «ζαλίστηκε» από γυναίκα φίλαθλο με εντυπωσιακό μπούστο σε αγώνα πλέι οφ του πρωταθλήματος χόκει (NHL) στο Ντάλας καθώς δεν μπορούσε να πάρει τα πλάνα από πάνω της.
Καθώς οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την νίκη-πρόκριση στον έβδομο αγώνα της σειράς με το Κολοράντο, κάμεραμαν του ESPN εστίασε αρκετές φορές σε μια εντυπωσιακή ξανθιά φίλαθλο που βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον πάγκο με τους αθλητές.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Gauvreau έχει θεαθεί και άλλες φορές να παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της ομάδας του Ντάλας.
Η ίδια σε βίντεο που ανήρτησε πριν την έναρξη του αγώνα, το Σάββατο, περπατώντας για να πάρει τη θέση της σχολίασε «αυτός είναι ο ήχος που ακούω στο κεφάλι μου γνωρίζοντας ότι τα αγόρια δεν μπορούν να χάσουν έχοντας το τυχερό γούρι τους πίσω από τον πάγκο».