Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος στην χθεσινή εκπομπή «Ραδιομακελάρηδες» στον Μάχη FM 99,8, ο πρωτόδικα καταδικασθείς για το σκάνδαλο των υποκλοπών, Ταλ Ντίλιαν, βρίσκεται εκ νέου στην Αθήνα και πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων, κυρίως νομικής φύσης, ενόψει του νέου γύρου δικαστικών εξελίξεων.
Με δεδομένη την αποκάλυψη για τον υπουργό που ανέλαβε χρέη «κυανόκρανου», προκειμένου να «μαλακώσει» ο Ισραηλινός επιχειρηματίας μετά τις ευθείες απειλές για αποκαλύψεις σχετικά με το Predator που θα ρίξουν την κυβέρνηση, το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον… «κυανόκρανο» και αν ναι, τι αποτέλεσμα είχε.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για υπουργό με «πέρασμα» στον αμερικανικό και ισραηλινό παράγοντα, ο οποίος δεν ήταν μεταξύ των στόχων του κακόβουλου λογισμικού. Πάντως, αναρωτιόμαστε αν ο Ισραηλινός έχει κανέναν να τον προστατεύει τουλάχιστον για όσο βρίσκεται στην Ελλάδα διότι τα γάλατα… έχουν σφίξει επικίνδυνα.





