Δονούσα: Ομπρέλα παρασύρθηκε από τον άνεμο και καρφώθηκε στους μηρούς λουόμενης

Κοινοποίηση:
donousa

Τρομακτικό σκηνικό σε παραλία της Δονούσας

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες σε παραλία της Δονούσας, όταν, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ομπρέλα εκτοξεύτηκε και καρφώθηκε στον μηρό λουόμενης.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα με καΐκι η γιατρός και η νοσηλεύτρια του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο μη τραυματισμός της μηριαίας αρτηρίας που θα προκαλούσε ανεξέλεγκτη αιμορραγία με την κατάληξη να ήταν τραγική για τη νεαρή γυναίκα.

donousa.jpg

Πρόβλημα αποτελούσε η ασφαλής μεταφορά της γυναίκας. Ακολούθως, το ΕΚΑΒ επικοινώνησε με την αγροτική γιατρό και ενημέρωσε ότι δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση πλωτού ασθενοφόρου από τη Νάξο, λόγω έλλειψης μόλου στην παραλία, ενώ ακόμα και αν υπήρχε τρόπος μετάβασης, η διαδρομή θα διαρκούσε 2 ώρες.

δονούσα
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτά έχουν τα μικρά νησιά…προσοχή πριν πάτε κάπου διακοπές…Ιδίως αν πάτε με παιδιά…

Leave a Response