Μια 27χρονη Ρομά προκάλεσε «χάος» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παραβιάζοντας σχεδόν τον μισό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά από καταδίωξη και να της επιβληθούν 35 κλήσεις συνολικού προστίμου 24.000 ευρώ.
Όλα ξεκίνησαν όταν αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο και πάτησε γκάζι για να ξεφύγει.
Κατά τη διαφυγή της, πέρασε πολλούς ερυθρούς σηματοδότες, εκτελούσε επικίνδυνους ελιγμούς και κινούταν σε αντίθετες λωρίδες κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή πεζών και οδηγών.
Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε η κατηγορούμενη ξεκίνησε στις 11 το βράδυ από την οδό Μητροπόλεως και συνεχίστηκε προς την παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου. Από εκεί κινήθηκε προς την οδό Κατσιμίδη, εισήλθε στην Περιφερειακή Οδό και, κινούμενη προς τα δυτικά, από την έξοδο του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου έφτασε μέσω της οδού Θεσσαλονίκης στα Διαβατά, όπου, μπαίνοντας σε χωματόδρομο, ακινητοποιήθηκε το όχημά της.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να της περάσουν χειροπέδες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος της ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο (σε βαθμό πλημμελήματος), καθώς και για απείθεια.
Η 27χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
ξεκιναμε απο τα βασικα. ειναι ντροπη το οτι υπαρχουν γυφτοι
Τους υπόλοιπους γύφτουλες με τα μηχανάκια που κινούνται ανάποδα, απάνω στις διπλές λωρίδες, προσπερνούν παράνομα και εχουν μετατρέψει τις πόλεις σε μπανανίες και πακιστάν πότε θα τους πιάσει καποιος..