«BOMBA» από την Κανέλλη στη Βουλή: «Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές;»

Κοινοποίηση:
kanelli

Μάσκες  made in Turkey μοιράστηκαν στην ελληνική βουλή!

Αυτό κατήγγειλε η  βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Συγκεκριμένα η Λιάνα Κανέλλη  ανεβαίνοντας στο βήμα είπε «άκουσα να μιλάτε για την Τουρκία. Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ μέσα».

Να σημειωθεί ότι το προεδρείο είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι προμηθεύτηκε νέες μάσκες υψηλής προστασίας και ότι θα δώσει από 10 σε κάθε βουλευτή. Εννοούσε φυσικά 10 τουρκικές…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. καλά κρασιά τον Αύγουστο!!! γιουσουφάκια της Τουρκιάς είμαστε το ψευτορωμαικο!!!

  2. Θέλει να περνάνε οι λαθρομετανάστες. Διαβάστε προσεκτικά τι λέει… Θέλει γρηγορότερη αντικατάσταση του πληθυσμού! Θέλει φθηνούς ξένους εργάτες για τους μεγαλοκεφαλαιούχους. Τα δίνει όλα για τον καπιταλισμό η αριστεροδεξιά μεγαλοαστή Λιάνα.

  3. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι τουρκικές μάσκες, αλλά το τι εισάγεται ειδικοτερα από την Τουρκία…

  4. Μου μπήκαν κάτι ιδέες όμωσ νυχτιάτικα… ρε μπας και τα τεστάκια τους είναι κερασμένα ή μήπως στήνονται στην ουρά του ΕΟΔΥ όταν σκάει κρούσμα στη βουλή

  5. Μα σε Τουρκους Εσωτερικου, Τουρκικες μασκες αξιζουν βρε Κανελο.. χαχαχαχα καθηκη.

  6. Ολοι αυτοί οι κόπροι τα φτωχαδάκια με τα 8000 χιλ το μήνα δεν έχουν να αγοράσουν μάσκες;;;;;;;;;;;;;;;; Στή Γερμανία δεν είπανε στον μητσοκούλη ότι ο κόσμος τα τεστ τα παίρνει δωρεάν και όσοι εργάζονται τους τα παρέχει η επιχείρηση;;;; Εμ βέβαια η κουλοπαρέα πρέπει να τα οικονομήσει από όπου μπορεί. Αληταράδες

  7. Η Τουρκία κατασκευάζει και εξάγει τα πάντα, από μάσκες και σώβρακα, μέχρι όπλα και drones. Aντίθετα, εμείς δεν παράγουμε πλέον και δεν εξάγουμε σχεδόν τίποτα. Αν δεν υπήρχε ο τουρισμός και η ναυτιλία, και βέβαια τα δανεικά (που όμως θα τα πληρώσουμε με το αίμα μας) τώρα θα είχε πέσει μαύρη πείνα. Αυτά είναι τα χάλια στα οποία μας οδήγησε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, το οποίο το είδαμε τελευταία να μετατρέπεται σύσσωμο σε ντήλερ των εμβολίων. Μεγάλη ευθύνη βέβαια έχουμε και εμείς που ψηφίζουμε ξανά και ξανά τους ίδιους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς.

  8. Το πρόβλημά της είναι ότι οι μετανάστες (λαθρομετανάστες) δεν περνάνε…..αυτό τη νοιάζει …… αριστερίλα κι Άγιος ο θεός ….. η λαϊκή αριστερή προλετάρια, με τις δεξιές τσέπες …….

  9. Και λοιπον? Μπραβο στους Τουρκους που βοηθανε το εμποριο μας!

  10. Γιατι ; στην Ελλαδα του 2022 ξερετε να κατασκευαζεται τιποτα ; Μονο παπατζηδες και βουλευτες λαμογια παραγει και εξαγει η Ελλαδα

  11. Οι πληροφοριες μου ειναι οτι το κυλικειο της βουλης κανει ομελετες με αυγα Τουρκιας.

  12. Στους μαθητές ούτε καν ε?
    Κόπροι, οικονομημένοι απο παντού

  13. οι μάσκες famex που φοράει μεγάλος αριθμός ελλήνων ειναι τουρκικες.μην αγοραζετε

  14. Το ξέρουμε. Πουλαει τουρκικες και το πλαισιο ( τις ICE PRO Mask – ffp2 ). 6.5 ευρω η εικοσαδα εχουν εκει.
    Σε φαρμακειο βρισκω FFP2 με τιμη 5 ευρω η δεκαδα. Μια διαφορα ομως ειναι οτι οι τουρκικες ειναι σαν απλο χαρτι με ολιγον φιλτρο αναμεσα ( παχος συνολικο 1/3 του χιλιοστου), ενω του φαρκακειου ειναι παχους 3ων χιλιοστων. Προφανως του φαρμακειου ειναι καλυτερες, αλλα ο κοσμος κοιταει το φτηνο κι οχι την μεγαλυτερη ασφαλεια. Επιπλεον οι τουρκικες αν και ειναι σε ξεχωριστο σακουλακι η καθε μια , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σφραγισμενες στο επανω μερος. Γενικα , οτι δινεις παιρνεις θα λεγαμε. Νομιζω ομως οτι το προβλημα δεν ειναι η μασκα, αλλα οτι στις καφετερειες οι εμβολιασμενοι δεν φορανε κανενας τους μασκα. Πολυ εμπιστοσυνη στο εμβολιο εχουν και τελικα την πατανε.

  15. Νωρίς το θυμήθηκε να ασχοληθεί με το θέμα.

  16. Και ο απλός κοσμάκης να τις αγοράζει…
    Α ΡΕ βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται…
    Κοπριές ε κοπριές

  17. Καμαρωνει η γκομενα του καραμανλη για το πως καταφεραν να κλεισουν τα εργοστασια της ελλαδος

Comments are closed.