Xειροπέδες σε έναν 50χρονο έπειτα από καταγγελία ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονη κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης ενώ προχώρησε και παραπέρα, σε πράξεις που συνιστούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Την καταγγελία υπέβαλαν στην Αστυνομία οι γονείς της ανήλικης.
Όπως ανέφεραν, ο 50χρονος προσέγγισε την κοπέλα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και στην αρχή επικοινωνούσαν με μηνύματα. Ωστόσο κάποια στιγμή ο άντρας έκανε βιντεοκλήση, κατά την οποία επέδειξε τα γεννητικά του όργανα!
Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προσβολές γενετήσιας ελευθερίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Φαίνεται πως ο ίδιος άντρας έχει επιδείξει την ίδια συμπεριφορά και στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα την Πέμπτη όταν πλησίασε γυναίκα οδηγό ταξί και αφού μπήκε στη θέση του συνοδηγού, την απείλησε με κυνηγετικό όπλο και την εξανάγκασε να τον πάει εκεί που ήθελε. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους προχώρησε σε ασελγείς πράξεις αλλά η γυναίκα βγήκε από το όχημα και έτρεξε μακριά.
Εκατό μαστιγιές στο μόριό του για τιμωρία. Ούτε φυλακές, ούτε άλλες ποινές. Tην επομένη καυτηριασμός. Θα το ξανακάνει;
Έχει σαλτάρει τελείως ο κοσμάκης. Πήρανε όλοι κινητά και βάλανε και Τικ-Τοκ, αποξενώθηκαν, και πλέον προσεγγίζουν και δείχνουν τα «όργανα τους» μεσώ βιντεοκλήσεων. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.