Σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα νοσηλεύεται ο 30χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι κατά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ του ιδίου, του αδελφού του και ενός φίλου του, με δύο Γερμανούς τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κω.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουνίου, σε κατάστημα όπου βρίσκονταν και διασκέδαζαν οι δύο παρέες, οι οποίες μάλιστα κάθονταν σε διπλανά τραπέζια. Οι δύο Γερμανοί, ηλικίας 29 και 30 ετών, που ήταν η πρώτη παρέα και η δεύτερη, που αποτελούνταν από τα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 35 ετών και τον 35χρονο, επίσης Έλληνα φίλο τους.
Η συμπλοκή φέρεται να ξεκίνησε όταν κάποια στιγμή ο 29χρονος Γερμανός δέχτηκε ένα χτύπημα από πίσω στο κεφάλι του και τότε πήρε ένα πιατάκι του ναργιλέ και χτύπησε τους τρεις Έλληνες, τραυματίζοντάς τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 30χρονος τραυματίστηκε στο δεξί του μάτι και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται.
Σε νοσοκομείο στην Κω και ο αδελφός του
Ο 35χρονος αδελφός του, τραυματίστηκε επίσης στο μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπως επίσης και ο 35χρονος φίλος τους, που τραυματίστηκε στη μύτη. Με τραυματισμό, ελαφρύτερο ωστόσο, έληξε το επεισόδιο και για τον 29χρονο Γερμανό.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε ποινική δικογραφία στην οποία εμπλέκονται και οι πέντε άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται, ο μεν 29χρονος Γερμανός για επικίνδυνη σωματική βλάβη και συμπλοκή και όλοι οι υπόλοιποι για βαριά σωματική βλάβη και συμπλοκή.