Απεργία ταξί: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί, στήνουν σκηνή

Κοινοποίηση:
taxi-skini

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί που στην είσοδο του υπουργείου Μεταφορών, στον Χολαργό, στήνουν σκηνή, δείχνοντας πως θα εξακολουθήσουν να διατρανώνουν τα αιτήματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, από το υπουργείο Μεταφορών, οι ενέργειές των οδηγών ταξί δεν είναι σύμφωνες προς την τήρηση της δημόσια τάξης.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στην απεργία προτίθενται να κατασκηνώσουν έως το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος από το σημείο συνάντησής τους στη Λεωφόρο Αθηνών, δεν υπήρξε καμία επαφή από την πλευρά του υπουργείου, παρά τις προ ημερών δεσμεύσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Κυρανάκη. «Τότε, στις αρχές Νοεμβρίου, μας είχε πει ότι θα εξετάσει τα αιτήματα και θα απαντήσει σε λίγες μέρες, κι από τότε δεν απαντά κανείς τους στα τηλέφωνα. Δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπερόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) κήρυξε 48ωρη πανελλαδική προειδοποιητική απεργία. Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 6 πρωί της Τρίτης 2/12 και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης 4/12.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response