Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Τετάρτη 4 Ιουνίου μετά την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, «Γεύσεις και Μνήμες- Από τριάντα Κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς» και αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο που εξακολουθεί να τον νιώθει δίπλα της.
«Τελικά αυτό που έκανα, ήταν να αφήσω την καρδιά μου να μιλήσει. Άφησα τις μνήμες, τις αναμνήσεις μου, τις γεύσεις τις παιδικές μου. Είναι εδώ σημαντικοί άνθρωποι για εμένα, αλλά λείπουν και πολλοί άνθρωποι που ήταν σημαντικοί στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.
Και συνέχισε: «Αυτοί είναι ο πατέρας μου και φυσικά ο Τόλης, ο οποίος παρόλο που δεν είναι εδώ, με καθοδηγεί με πάρα πολλούς τρόπους καθημερινά. Είμαι σίγουρη ότι θα με βλέπουν από ψηλά και θα χαίρονται πάρα πολύ για όλα αυτά».
Πληρωσε το προστιμο 5.000.000 Ευρω στην εφορεια?