Τη μόλις δύο ετών ανιψιά του εγκατέλειψε κλειδωμένη μέσα σε αυτοκίνητο στα Άνω Λιόσια ένας 16χρονος Ρομά που αναζητούσε η Αστυνομία.
Όλα ξεκίνησαν περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (5/12), όταν ομάδα ΟΠΚΕ εντόπισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο η μπροστινή πινακίδα, διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένη από τον περασμένο Οκτώβριο από την Αγία Βαρβάρα.
Ο δράστης δεν υπάκουσε στο σημείο και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αναζητήσεις. Τελικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο παρατημένο στην οδό Πηνειού, ενώ ο οδηγός είχε καταφέρει να διαφύγει πεζός.
Μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο όμως οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ήταν παρατημένο ένα κοριτσάκι δύο ετών. Εν τέλει εντόπισαν τη μητέρα του που ανέφερε πως το αυτοκίνητο το είχε δώσει και το οδηγούσε ο 16χρονος αδελφός της και καθώς δεν είχε κλειδιά, οι αστυνομικοί έσπασαν το παράθυρο και έβγαλαν το παιδί που ήταν καλά στην υγεία του.
Για το περιστατικό συνελήφθη η μητέρα του για έκθεση ανηλίκου και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη με προφορική εντολή. Ο ανήλικος αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί και αυτός.







Όχι, μη με τρελαινετε! Ενας γύφτος που έχει κλέψει πινακίδες, εγκατέλειψε παιδί και ενεπλ΄πακη σε σοβαρά αδικήματα. Πέφτω απο τα συννεφα. Αδυνατον. Μια πονεμένη ράτσα είναι, που υποφέρει απο ρατσισμό. Κρίμα είναι το παιδί να το κυνηγάνε. Ειναι 16 χρονών, σε λίγο καιρό θα παντρευτεί θα κανει 7, 8 10 παιδιά να κληρονομήσουν την κουλτούρα του. Μην τους κόβετε την ροή της ζωής τους.