Αμφίβολος ο Γιαμάλ με τον Ολυμπιακό

Κοινοποίηση:
ap25274708506224_173228

 

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών όπου ταλανίζουν την Μπαρτσελόνα! Μετά τον Γκάβι, τον Ραφίνια τον Ζοάν Γκαρθία και τον Φερμίν Λόπεθ, ένας νέος «πονοκέφαλος» προστίθεται για τον Χάνσι Φλικ!

Με βάση τα όσα τονίζουν στο στρατόπεδο των Καταλανών ο Λαμίν Γιαμάλ, παρότι επέστρεψε και αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Παρί όπου οι Μπλαουγκράνα ηττήθηκαν με 1-2 στο «Μονζουίκ» θα μείνει και πάλι εκτός για 2-3 εβδομάδες, παρότι οι ενοχλήσεις στη λεκάνη επανήλθαν και δεν του επιτρέπουν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης!

 

Αυτό σημαίνει ότι ο υπερταλαντούχος Ισπανός εξτρέμ, πιθανότατα να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League στις 21 Οκτωβρίου, αλλά και στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη 10η αγωνιστική της La Liga, πέντε ημέρες αργότερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response