Αμφιλοχία: Καλαμπόκι χύθηκε από φορτηγό και «φράκαρε» τον δρόμο

Κοινοποίηση:
amfilohia-kalampoki

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όταν μεγάλος όγκος καλαμποκιού έπεσε στον δρόμο από διερχόμενο φορτηγό.

Το φορτηγό είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Αμφιλοχίας, μεταφέροντας το φορτίο από πλοίο. Καθώς ανέβαινε την ανηφόρα προς το κέντρο της πόλης, η πόρτα της καρότσας άνοιξε, με αποτέλεσμα το φορτίο να χυθεί στον δρόμο, ακριβώς μπροστά στην είσοδο του Κέντρου Υγείας.

Η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά και προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς το σημείο είναι πολυσύχναστο και εξυπηρετεί ασθενείς και επείγοντα περιστατικά.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου για να απομακρύνουν το καλαμπόκι και να επαναφέρουν την κυκλοφορία σε φυσιολογική ροή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response