Ενώ δόθηκε μια ανάσα στην κυκλοφορία όταν αγρότες άνοιξαν τη γέφυρα της Νίκαιας πάνω από την Εθνική Οδό, συνεργεία με γερανοφόρα οχήματα την έκλεισαν για να τοποθετήσουν τσιμεντένια στηθαία και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όπως φαίνεται στο βίντεο του ThessPost.gr.
Οι αρμόδιοι, λένε ότι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να ενισχύσουν την ασφάλεια των οδηγών επειδή φαίνεται ότι δεν αρκούν οι κώνοι σήμανσης. Την ίδια ώρα, οι αγρότες υποστηρίζουν ότι η τοποθέτηση των τσιμεντένιων στηθαίων έγινε αιφνιδιαστικά με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ταλαιπωρία των οδηγών και μάλιστα την ώρα που οι εκδρομείς βρίσκονται στους δρόμους, για να φτάσουν στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς τους.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν πριν από λίγο οι αγρότες στη Νίκαια, κατήγγειλαν προσπάθεια υπονόμευσης των μπλόκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessPost.gr, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μια νέα πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή, όπου θα εξεταστούν δύο επιλογές: Παράθυρο διάλογου εάν πάρουν απαντήσεις επί των αιτημάτων τους, αλλιώς περεταίρω κλιμάκωση μετά την Πρωτοχρονιά. Σε κάθε περίπτωση, οι αγρότες σκοπεύουν να διευκολύνουν τους εκδρομείς των Χριστουγέννων με δράσεις όπως το άνοιγμα διοδίων.





