Αγρίνιο: ΙΧ «θέρισε» δίκυκλο – Εκσφενδονίστηκε ο αναβάτης

Κοινοποίηση:
1000005313_900x500

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο οδηγός της μηχανής εκτοξεύτηκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, μπροστά στα μάτια περαστικών που πάγωσαν από το θέαμα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, με την Τροχαία να έχει αναλάβει την προανάκριση και να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα τροχαίων στην περιοχή, εντείνοντας την ανησυχία για την οδική ασφάλεια και τις συνθήκες κυκλοφορίας στους δρόμους της Αιτωλοακαρνανίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: