Το όχημα διαλύθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση
Σφοδρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων το μεσημέρι της Τρίτης 13 Μαΐου. Το τροχαίο, συνέβη στο ύψος του κόμβου του στρατιωτικού αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr πρόκειται για εκτροπή ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς Καλύβια. O οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε να ανατραπεί και να σμπαραλιαστεί σε παρακείμενο χωράφι.
Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία ενώ κινητοποιήθηκαν δύο σταθμοί του ΕΚΑΒ και η Τροχαία που ενεργεί την έρευνα.
Από το διαλυμένο όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ένας άνδρας και μια γυναίκα, νεαρής ηλικίας περι τα 27. Η κατάσταση του νεαρού άνδρα τραυματία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτιμάται ως ιδιαίτερα σοβαρή.


