Τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου (12/7) στο Αγρίνιο όπου ένας 66χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κτήμα του στα Όχθια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, ο άτυχος άνδρας είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι του με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η οικογένειά του. Ο αδερφός του 66χρονου άρχισε να τον αναζητά και δυστυχώς τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο κτήμα και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.
Ο 66χρονος, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Η σορός του 66χρονου θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτοκή στην Κόρινθο, καθώς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας έχει μπει «λουκέτο» μετά το φιάσκο στην υπόθεση Μουρτζούκου.