Αγριεμένος Χολμς οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Ηρακλή (97-82)

Κοινοποίηση:
6788514_190326

Νίκη με κέρδη για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε 97-82 του μαχητικού Ηρακλή στο «Telekom Center Athens» για την 11η αγωνιστική της Stoiximan GBL, ανεβαίνοντας στο 9-1 και συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του.

Σε ένα ματς που διεξήχθη μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησε η συνύπαρξη 10.000 φίλων των γηπεδούχων και περίπου 300 φιλάθλων του Ηρακλή, οι Θεσσαλονικείς φάνηκαν ανταγωνιστικοί σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και έφτασε στη νίκη χωρίς να απειληθεί στο φινάλε. Ακόμη μεγαλύτερο κέρδος, όμως, ήταν η παρουσία του Ρισόν Χολμς, που εντυπωσίασε στην επιστροφή του μετά από δύο μήνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response