Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο μετά τη επικράτησή του με σκορ 95-84 επί του Άρη, ολοκληρώνοντας έτσι τον πρώτο γύρο της Stoiximan GBL με το απόλυτο των νικών.
Η αναμέτρηση ωστόσο, έκρυβε έναν τραυματισμό για τον Φρανκ Νιλικινά. Ο Γάλλος γκαρντ των Πειραιωτών είχε ένα γλίστρημα σε αυτοκόλλητο του παρκέ, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στον πάγκο και να μην αγωνιστεί στη συνέχεια του ματς. Συγκεκριμένα, χτύπησε στο πίσω μέρος του δεξιού του ποδιού πάνω από την φτέρνα, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί άμεσα πάγος.
Πλέον, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν την αυριανή διάγνωση, καθώς, ο 27χρονος άσος αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το ματς της Τρίτης (06/01) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Αγωνία στον Ολυμπιακό για Νιλικινά






