Τραγωδία έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ασπρόπυργο, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια μαθήτρια κατέρρευσε την ώρα του μαθήματος της γυμναστικής, στο προαύλιο.
Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και διασώστες του ΕΚΑΒ που τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, κατέληξε. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια.






Γιατί άραγε ;
Κρίμα στο κοριτσάκι. Κρίμα .
δώρο τάμπλετ η Κούλα , τελευταία βλέπω ότι κάποιοι διαφημίζουν και σπρώχνουν τη phizer στην Ελληνική βρωμοτηλεοραση.
Έχουν γεμίσει τα βαγόνια του μετρό ( Μ2 ) με διαφημίσεις αυτής της εταιρείας .
Αποκλείεται να είναι τα θρομβόλια του κτηνίατρου,μάλλον θα φταίει η κλιματική αλλαγή
Παθολογικά αίτια καταλάβαμε……… Αυτοί οι γονείς που κάνανε τα μπόλια στα παιδιά τους και τώρα τα βλέπουν να καταρρέουν κάθε μέρα γιατί πίστεψαν στην επιστήμη στην Παγώνη και Βασιλακόπουλο Σιψα κτλ κτλ κτλ τώρα τη κάνουν;;;;;;;;;;;;;