Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο συντονιστής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος Δημήτρης Δημητριάδης, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση τιμής για την 80η επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ, συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Μηταφίδη γιατί ψήφισε το ασφαλιστικό. Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης παρενέβη για να επισημάνει ότι “η εκδήλωση είναι για όλους” και “δεν είναι συγκυριακή”.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσε ότι “ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν”. “Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ”, πρόσθεσε.
Λοπωδυτη αυτα ελεγες προ των εκλογων; Ποσα παιρνεις και ποσα παιρνει εκεινος ο γερος; Δεκα χιλιαδες τον μηνα παιρνεις και ψηφισες χωρις να εχεις διαβασει ουτε αραδα απο οτι ψηφισες.
Αν ειχες τσιπα και ευθνικη ευθηνη δεν θα ειχες το θρασος να πηγαινεις και να προκαλεις τον κοσμο. Σας φτυνουν βρωμοσκυλα και προδοτες και εσεις παριστανετε τους αγωνιστες, τετοιο ειναι το θρασος σου και η ιδιοτελεια σου.
Ψηφισες για την συνταξη του γερου; Ντροπη σου βρωμογερε και εσυ που εχεις ασπρα μαλλια και δεν τα σεβεσαι καθολου. Ζησε ρε αληταμπουρα με τον μισθο του γερου. Τα μισα τα θελει για φαρμακα και τα αλλα μισα να γεροκομει το γιο του που η αληταρια που εκπροσωπεις τον εχει ανεργο και εσυ μετρας τα ευρω σαν Μπακαλης τα βραδια. Φτου σου και παλι φτου σου.
Αυτο το κοπροσκυλο ο Μηταφιδης θα τις φαει τις μαπες του!
Να το θυμαστε!