«Βρέθηκε» το Audi R8 για το οποίο μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
AUDI R8 TROXAIO LAMIA

Λίγη ώρα μετά το τραγικό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα με το κινητό του τηλέφωνο τις φωτιές και τους καπνούς από την σφοδρή σύγκρουση της Porsche με το ΙΧ της οικογένειας Πατμάνογλου.

Μελετώντας frame to frame το συγκεκριμένο βίντεο προέκυψε ότι λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα περνάει από το σημείο ένα Audi R8 ένα από τα Supercar της γνωστής εταιρείας.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος τραγικός πατέρας και σύζυγος Υπάτιος Πατμάνογλου, μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri μίλησε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αφού επεσήμανε την ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες. «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να «πατιόντουσαν» (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε «χρειάζεσαι βοήθεια»… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο Ανώνυμος για τις παρατηρήσεις του. Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει κληθεί ο οδηγός του Αudi R8 να έχει δώσει κατάθεση για το τι αντιλήφθηκε σχετικά με το συμβάν,αφού ήταν τόσο κοντά,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπάτιου Πατμάνογλου.

  2. Κουραφέξαλα βρέθηκε. Καλά, δεν μπορούνε να βρούν σε ποιόν ανήκει αυτο το 200 χιλιαδων αυτοκινητο; Είμαστε σοβαροί; Πόσα R8, τετοιου χρώματος κυκλοφορούνε στην ψωροκώσταινα και δέν ξέρουνε σε ποιόν ανήκει; Ποιός ξέρει ποιανού παλιολαμόγιου διαπλεκομενου θα είναι και τον κρύβουνε. Ούτε για να δωσει καταθεση δεν τολμούν να τον καλέσουν. Το δικαιο του ισχυρού της μπανανίας.

Comments are closed.