42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Με βροχές θα διεξαχθεί ο αγώνας την Κυριακή

Κοινοποίηση:
m,amrg

Η κακοκαιρία που θα κάνει μικρό πέρασμα και από την Αττική αναμένεται να επηρεάσει και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (09.11.2025), αφού τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε περιοχές από τις οποίες «περνάει» ο αγώνας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με αρκετές νεφώσεις και αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών κατά βάση βροχών κατά περιόδους θα διεξαχθεί ο 42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Δρόμος της Αθήνας, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025.

Κατά τα άλλα, αυξημένες τιμές σχετικής υγρασίας αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, μειούμενες πλησιάζοντας προς τον τερματισμό.

Παράλληλα θα πνέουν νότιοι άνεμοι με εντάσεις περί τα 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 17-19oC στο πρώτο μισό της διαδρομής και μεταξύ 20-22oC στο δεύτερο μισό.

Στην εικόνα παρουσιάζεται η διαδρομή σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή (https://www.athensauthenticmarathon.gr/) καθώς και οι καιρικές συνθήκες που αναμένονται κατά μήκος αυτής, σε ενδεικτικές χρονικές στιγμές.

Καιρός

Την Κυριακή η κακοκαιρία αναμένεται να κάνει και μικρό πέρασμα και από την Αττική, αφού το «μάτι» των κακοκαιριών θα σημειωθεί στα δυτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response