Δέσποινα Μοιραράκη: Το τελευταίο “αντίο” στον σύντροφό της

Κοινοποίηση:
6839353

Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη,

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη μετά από μια μακρόχρονη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο βυθίζοντας στη θλίψη όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη που είχε επιλέξει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει όλη αυτή την περιπέτεια υγείας του συζύγου της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στην κηδεία του συνοδευόμενη από τους γιους της με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας για τον θάνατο του άντρα της.

8140757
8140757
6839353
6839353

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θεατρίνα… Από τις μεγαλύτερες της χώρας…

  2. Ο Θεός να τον αναπαύση εν ειρήνη… Καλά μου παιδιά εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ,η επικεφαλίδα της δημοσίευσή σας,τον σύζυγο της Κ, Δεσποινας Μιραράκη τον ονομάζεται ΣΥΝΤΡΟΦΟ. Να σας το πω λαικά μπας και το καταλάβεται ,διότι το έχω διαβάσει αρκετες φορές σε διάφορες αναρτήσεις σας το λένε και άλλοι συνάδελφοί σας σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ = ΓΚΟΜΕΝΟΣ . Αλλο ΓΚΟΜΕΝΟΣ,και άλλο σύζυγος..Μάθετε επίτέλους το τι αντιπροσωπεύει η κάθε λέξη.Σύντροφος ειναι ο/η αστεφάνωτος,η δεν έχει κάνει ούτε πολιτικό γάμο με όποια Κυρία/Κύριο που λέει και ο αγαπητός Στέφανος.Αγαπητέ Στέφανε κάνε κανένα φροντηστήριο στα παιδιά εκεί να διαχωρίζουν τον γκόμενο από τον σύζυγο!!!!!Ηταν ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΙΡΑΡΑΚΗ.

Comments are closed.