Επανέναρξη της εστίασης και το “Αντώνης Τρίτσης” γέμισε κόσμο! Ούτε για… δείγμα άδειο τραπέζι στα καφέ

Κοινοποίηση:
τριτση1

Καθε καρέκλα γέμισαν με την παρουσία τους στα καφέ του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”, οι Αθηναίοι από τις γύρω συνοικίες, ενώ όταν δεν υπήρχε πλέον ούτε ένα τραπέζι διαθέσιμο απλώθηκαν στα παγκάκια και κάθε ελεύθερο χώρο με τους πιτσιρικάδες αλλά και τους μεγαλύτερους να απολαμβάνουν τις διαδρομές γύρω από την κεντρική λίμνη με τα ποδήλατα.

Ο κόσμος φαίνεται ξεκάθαρα ότι πεθύμησε να του σερβίρουν ένα καφεδάκι και μπουχτισμένος πια απ’ το παραμύθι με τον κορωνοιο, πέταξε και τις μάσκες όχι μόνο καθώς πίνει τον καφέ του αλλά και στη βόλτα στο πάρκο όπου όλο και σπανιότερο γίνεται πλέον το φίμωτρο.

Οι καταστηματάρχες από τη Μεγάλη Εβδομάδα κιόλας αναζητούσαν προσωπικό για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της απελευθέρωσης της εστίασης αλλά και πάλι την κατάσταση έσωσε η φιλοτιμία των υπαλλήλων που φάνηκε να ευχαριστιουνται την επανένταξη σε μια πρώτη φάση κανονικότητας.

Πάντως στα καφέ του Πάρκου του Τριτση τηρήθηκαν οι αποστάσεις από τραπέζι σε τραπέζι, με τις παρέες να περιορίζονται σε άτομα, ενώ δε λειτούργησε ο εσωτερικός χώρος όπως προβλέπει η σχετική απαγόρευση.

τριτση τριτση1 τριτση2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: