Οι Κούρδοι καίνε συθέμελα την Τουρκία: Πάνω από 60 καταδρομικά σαμποτάζ στην Πόλη

Κοινοποίηση:
20190907-hbdh-jpgff642a-image

Σε κόλαση έχουν μετατρέψει την Κων/πολη οι Κούρδοι
Κύμα επιθέσεων σε τουρκικές πόλεις και μεγαλουπόλεις υλοποιείται, κάτι που κατέγραψε τόσο η τουρκική αστυνομία όσο και οι πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), μετά τις περιπτώσεις των επιθέσεων σε ολόκληρη την χώρα.

Ο τουρκικός τύπος αποσιωπά τα πάντα ως γνωστόν, και δεν έρχεται τίποτα στην δημοσιότητα. Όπως δείχνουν αυτά τα στοιχεία το σώμα των Τούρκων Φρουρών της νύκτας που ετοιμάζει ο Ερντογάν αφορά την παρουσία ειδικής δυνάμεως σε τουρκικές πόλεις για την αποφυγή νέων επιθέσεων όσο τον δυνατόν.

Χάρτης που δείχνει τις δραστηριότητες των σαμποτάζ των κουρδικών ανταρτικών ομάδων στην Τουρκία τους τελευταίους 2 μήνες, εμφανίζει την πόλη της Κωνσταντινούπολης να δέχεται 60 περιπτώσεις επιθέσεων ενώ τουλάχιστον 34 εργοστάσια κάηκαν. Οι ενέργειες σαμποτάζ αυξήθηκαν κατά 65% αναφέρουν κουρδικές πηγές.

Στο χάος βυθίζεται ημέρα με την ημέρα η Τουρκία, ειδικά μετά και την νέα εισβολή στην Συρία και το Β. Ιράκ, με τον Ρ.Τ. Ερντογάν να έχει εξαπολύσει ανοικτό πόλεμο κατά των Κούρδων, ενώ το PKK κλιμακώνει τις επιθέσεις του σε ολόκληρη την Τουρκία.

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο πρόκλησης αντιποίνων των Κούρδων κατά της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία «δρέπει τους καρπούς» των εν ψυχρώ δολοφονιών που υλοποιούν οι φιλότουρκοι τζιχαντιστές στην Βόρεια Συρία και Ιράκ, ενώ νέες πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να φοβάται τρομερό κύμα επιθέσεων σε στρατιωτικές μονάδες, ναυστάθμους και πολεμικά αεροδρόμια, καθώς και εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Οι κουρδικές οργανώσεις έχουν καλέσει μέσω ανοικτών πηγών όλα τα μέλη τους που ζουν εντός τους τουρκικού κράτους εδώ και μεγάλο διάστημα, σε σκληρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Τουρκίας δηλώνοντας ότι «έφτασε ο καιρός που όλοι όσοι ανήκουν στο τουρκικό φασιστικό κράτος, θα τεθούν στο στόχαστρο μας».

Η Τουρκία από την δική της πλευρά εξοντώνει Κούρδους στο εσωτερικό της, στην Βόρεια Συρία και το Ιράκ ενώ αντίστοιχη εργολαβία έχει αναπτύξει η Άγκυρα και στο λιβυκό έδαφος.

Επίσης στην Συρία έχουμε εκτοπίσεις, υφαρπαγή σοδειάς και διακοπή νερού και ρεύματος. Μιλάμε για ένα νέο επικαιροποιημένο τουρκικό σχέδιο γενοκτονίας κατά των Κούρδων που επιτίθενται και αυτοί όπως μπορούν.

Η Τουρκία οφείλει να απολογηθεί στο διεθνές δικαστήριο, ενώ η διεθνής κοινότητα πρέπει να παρέμβει για την δημιουργία Κουρδικού κράτους όπως έκανε και στην περίπτωση του Κοσόβου, όπου το ΝΑΤΟ δημιούργησε από το πουθενά ένα ολόκληρο κράτος από Αλβανούς Κοσοβάρους σε βάρος της Σερβίας.

Νομίζουμε ότι αργά ή γρήγορα κάτι ανάλογο θα λάβει χώρα με το σημερινό τουρκικό κράτος απόγονο της στυγερής Οθωμανικής αυτοκρατορίας που τόσα δεινά προκάλεσε στην περιοχή μας.

Τα δικτατορικά καθεστώτα όμως σαν του Σουλτάνου Ερντογάν, έχουν σχεδόν πάντα μια άκρως τραγική κατάληξη σύμφωνα με τη διεθνή ιστορία, αφού προηγηθεί πρώτα, αυτό που ονομάζεται “εσωτερική ανωμαλία” ή εμφύλιος πόλεμος, κάτι που ανέφερε πρόσφατα και αμερικανικό ινστιτούτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: