Ποια ΣΧΟΛΕΙΑ θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ στην Αττική

Κοινοποίηση:
xionia-sofia708

Η περιφέρεια Αττικής ενημερώνει για τα κλειστά σχολεία αύριο

Σε επιφυλακή και ετοιμότητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τα προβλήματα που ίσως προκαλέσει η νυχτερινή χιονόπτωση στην αυριανή κινητικότητα των μαθητών προς και από τα σχολεία τους κατά περιοχή, η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει συνεχώς μέσω της ιστοσελίδας της ανάλογα με την ροή της πληροφόρησης που έχει από τους δήμους για την λειτουργία των σχολείων.

Ωστόσο λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας για την ενημέρωση τους γονέων και μαθητών, η ιστοσελίδα παρουσιάζει αδυναμία ανταπόκρισης και με ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής προτείνει στους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται μέσω της σελίδας της Περιφέρειας στο Facebook (https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/), που επίσης επικαιροποιείται ανάλογα με την ενημέρωση που λαμβάνει η Περιφέρεια από τους οικείους Δήμους, στους οποίους μπορούν, αν το επιθυμούν, να απευθύνονται και απευθείας οι πολίτες.

===

Στο μεταξύ, στους 23 ανέβηκε ο αριθμός των δήμων, των οποίων τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν αύριο. Ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, σε συνάρτηση με τα καιρικά φαινόμενα Συγκεκριμένα:

Στον Κεντρικό Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Ηλιούπολης και Γαλατσίου.

Στον Βόρειο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στον Νότιο Τομέα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Αλίμου

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη), Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Κρωπίας, Παλλήνης, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους: Μεγαρέων, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Ασπροπύργου.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Σπετσών και Σαλαμίνας.

Εχουν ανακοινωθεί κι άλλα σχολεία.

Νεώτερη ενημέρωση σε λίγο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: