1986 The Act: Το ντοκιμαντέρ του Wakefield σχετικά με το νόμο περί απαλλαγής από το δικαστήριο της βιομηχανίας εμβολίων. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Wakefield-1000x543

Κατηγορούμενος για 20 χρόνια ως οιονεί εγκληματίας από φαρμακευτικά λόμπι, γιατρούς και πολιτικούς για τις υποθέσεις του σχετικά με τη σχέση μεταξύ του τρισθενούς εμβολίου MMR, του εντερικού μικροβίου και των παλινδρομικών διαταραχών ανάπτυξης (κυρίως του αυτισμού), Δρ. British Ο Andrew Wakefield δημιούργησε μια πρώτη ταινία ντοκιμαντέρ το 2016 με τίτλο Vaxxed για να αποκαταστήσει τα επιστημονικά δεδομένα γύρω από την έρευνά του. Η ταινία λογοκρίθηκε και μποϊκοτάρεται από τα βασικά ιδρύματα και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά ο Δρ Wakefield συνεχίζει σήμερα να προειδοποιεί τους πολίτες για τα βαθιά προβλήματα που δημιουργεί η βιομηχανία εμβολίων με τη δεύτερη ταινία του 1986, την πράξη .
◆ Ένας αμερικανικός νόμος για την προστασία των παραγωγών εμβολίων
Σε αυτήν την έρευνα, ο Andrew Wakefield επισημαίνει έναν ελάχιστα γνωστό νόμο που ψηφίστηκε το 1986 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος εξαιρεί τους κατασκευαστές εμβολίων από τις νομικές τους ευθύνες σε περίπτωση παρενεργειών. Καταπατά την ιδέα μιας διαφανούς, ασφαλούς και ελεγχόμενης βιομηχανίας εμβολίων. Έτσι, ανακαλύπτουμε τα σκαμπανεβάσματα αυτής της βασικής περιόδου που θα είναι το έτος 1986, που θεωρείται ως σημείο εκκίνησης από το οποίο οι κατασκευαστές εμβολίων θα είναι πλέον ανέγγιχτοι.
◆ Ένα συνέδριο NEXUS με τον Δρ. Wakefield για δωρεάν έλεγχο Ο
Andy Wakefield απάντησε ήδη σε όλες τις ερωτήσεις μας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μας στις 13 Ιουνίου 2019 με τίτλο “Εμβόλια και αυτισμός, πάρτε τα γεγονότα σωστά;” ” Αποκατέστησε τα γεγονότα σχετικά με την έρευνά του και αντέδρασε στις δυσφήμιση και τη δηλητηρίαση των οποίων ήταν θύμα. Παρουσιάζεται ως ένα είδος μοναχικού λύκου που θα είχε εφεύρει μια λανθασμένη θεωρία για τον αυτισμό και τον εμβολιασμό, ο Andy Wakefield έφερε σαφείς και λεπτές απαντήσεις σχετικά με τη διάσημη μελέτη “Lancet 12”, τόσο ευρέως επικριμένη, αλλά τόσο λίγο διαβάστηκε στο σύνολό της .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: