Σε σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μεθυσμένος , σε άσχημη κατάσταση. Αυτό ξύπνησε μνήμες από την τραγική κατάληξη της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκης που πέθανε μετά από κατανάλωση αλκοόλ τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου το 2011.
Ο επίσης 16 ετών μαθητής διασκέδαζε με φίλους του σε χοροεσπερίδα, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης όταν μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έχασε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ο 16χρονος, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και παρέα με τους γονείς του, που είχαν ειδοποιηθεί νωρίτερα, πήγε ασφαλής στο σπίτι του. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από τη Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του flashnews.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό με το θάνατο της 16χρονης Στέλλας το 2011 προκάλεσε κινητοποίηση στις αρχές και εντατικοποίηση των ελέγχων σε καταστήματα για την μη προσφορά αλκοόλ σε ανηλικους.