ΜΑΝΑ ΗΡΩΑΣ έβγαλε τα πέντε παιδιά της από το φλεγόμενο σπίτι (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
690_8ad429d9-a60b-42c9-a2cc-31c20ed24a08

Με κίνδυνο της ζωής της, η Σάρον ΜακΚίον όρμησε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της, ξανά και ξανά, για να σώσει τα πέντε παιδιά της.

Ήταν περίπου 5.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) της Παρασκευής όταν η μητέρα αντιλήφθηκε, ενώ μάζευε μια μπουγάδα, πως είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες και πριν ακόμη φθάσουν οι πυροσβέστες, η ηρωική μητέρα κατάφερε να σώσει ό,τι πιο πολύτιμο είχε… τα παιδιά της.

Αρχικά άρπαξε τις τρεις κόρες της (την 5χρονη Κίραλι, την 3χρονη Έιντζελ και την ενός έτους Ολίβια) και τις έβγαλε στον κήπο, πριν ορμήσει ξανά μέσα στο φλεγόμενο σπίτι για τον μικρό Μπρόντι.

Πήρε στην αγκαλιά της το πέντε μηνών αγοράκι από την κούνια του και βγήκε τρέχοντας, παραδίδοντάς το σε μία γειτόνισσα η οποία παρακολουθούσε έντρομη.

Αν και εξαντλημένη, βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να τρέξει ξανά μέσα στην “πύρινη κόλαση”, αναζητώντας τον 4χρονο γιο της, Κάλεμπ. Στο μεταξύ, όμως, εκείνο είχε βγει από το σπίτι από την πίσω πόρτα και βρισκόταν κοντά στα αδέλφια του.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

Οι πυροσβέστες, που έφθασαν στο σημείο, απομάκρυναν τη μητέρα, η οποία έσφιξε τα παιδιά στην αγκαλιά της.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Telegraph, τη φωτιά έβαλε κατά λάθος ένα από τα παιδιά, παίζοντας με έναν αναπτήρα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

«Ο Κάλεμπ μονολογούσε διαρκώς “Συγγνώμη μαμά”. Αλλά είναι μόλις 4 ετών, οπότε δεν του έβαλα τις φωνές», δήλωσε η Σάρον ΜακΚίον.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου 7 News:

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: