Όταν μια ΕΙΚΟΝΑ ισούται με ΧΙΛΙΕΣ λέξεις: Γιατί οι γιατροί υποκλίνονται σε αυτό το 11χρονο παιδί;

Κοινοποίηση:
giatroi-ypoklisi

Η φωτογραφία με τους γιατρούς να υποκλίνονται σε ένα παιδί έξω από το χειρουργείο είναι συγκλονιστική… από μόνη της και δε χρειάζεται πολλά λόγια.

Το μόνο που αξίζει να αναφερθεί είναι ο λόγος που οδήγησε τόσους επιστήμονες να κάνουν αυτήν την κίνηση. Ο 11χρονος Λιάνγκ Γιαογί από την Κίνα υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο.

Λίγο πριν πεθάνει αποφάσισε να δωρίσει το συκώτι και τα νεφρά του και να δώσει έτσι ζωή με το θάνατό του σε άλλους ανθρώπους.

Ο μικρός ονειρευόταν να γίνει γιατρός για να σώζει ανθρώπινες ζωές όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον ίδιο κι έτσι με την πράξη του αυτή εκπλήρωσε κατά κάποιο τρόπο το όνειρό του.

Οι γιατροί υποκλίθηκαν τρεις φορές μπροστά στον 11χρονο και η εικόνα έξω από το χειρουργείο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπραβο για το θεμα. Κατι που δεν ακουμε ουτε διαβαζουμε συχνα στις μερες μας……

    Οσο για τους ιατρους να τους εχει καλα ο Θεος.

  2. Μονο αυτο αξιζει τετοιες στιγμες μουσκεμα στην αγαπη

  3. ΓΙΑΤΙ ΠΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΩΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΟΚΡΑΤΗ.ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

Comments are closed.