ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΝΝΙΑΡΙ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»!! Το έσκασαν οι σεσημασμένοι από τον καταυλισμό Ρομά στην Αυλίζα

Κοινοποίηση:
zwnari2b

Θάνατος μαθητή στο Μενίδι:

«Με του που έμαθαν οι σεσημασμένοι Ρομά από τα ΜΜΕ, ότι σκοτώθηκε μαθητής από «αδέσποτη» σφαίρα στο σχολείο στο Μενίδι, οι περισσότεροι εξαφανίστηκαν μέσα σε μισή ώρα από τον καταυλισμό στην Αυλίζα με αγροτικά και φορτηγά, αφού κατάλαβαν ότι η Αστυνομία θα πραγματοποιήσει επιχείρηση για να βρει τον δράστη, αλλά και το πιστόλι που προκάλεσε τον θάνατο του 11χρονου παιδιού.
Μάλιστα πριν εγκαταλείψουν τον καταυλισμό φρόντισαν να εξαφανίσουν οπλισμό και ναρκωτικά που είχαν κρυμμένα εκεί. Έτσι όταν έγινε η επιχείρηση στην οποία λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, έπρεπε να συμμετέχουν εκτός από ασφάλεια, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ και ΜΑΤ δεν μπορέσαμε να βρούμε το πιστόλι από το οποίο έφυγε η σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του μαθητή. Μόνο εάν βρούμε το όπλο αυτό θα μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε τον δράστη, από τη βαλλιστική εξέταση, αφού στα εγκληματολογικά εργαστήρια υπάρχει η μοιραία βολίδα, αλλά και κάλυκες.»
Αυτά είναι τα λόγια αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. λίγη ώρα μετά την λήξη της μεγάλης επιχείρησης στον καταυλισμό της Αυλίζας στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί μετά το τραγικό περιστατικό και το πόρισμα του ιατροδικαστή που αποκάλυψε ότι ο θάνατος του 11χρονου μαθητή είναι από σφαίρα στο κεφάλι, σχεδίασαν και εκτέλεσαν άμεσα την επιχείρηση, αφού υποψιάζονται ότι η «αδέσποτη» σφαίρα προέρχεται από γλέντι Ρομά που έγινε την ώρα της σχολικής γιορτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Ο 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΣ- ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ (BINTEO)

Τριάντα τέσσερις προσαγωγές και 22 έρευνες σε σπίτια
Στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία συμμετείχαν 250 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, έγιναν 34 προσαγωγές υπόπτων, ανάμεσα τους και γυναίκες, ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά.
Πραγματοποιήθηκαν 22 έρευνες σε σπίτια, ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 mm, ένας κάλυκας των 7,62 mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τις κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή εξελισσόμενα «γλέντια» Ρομά της περιοχής και τουλάχιστον δύο κλήσεις που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς. Οι κάτοικοι στο Μενίδι βρίσκονται σε απόγνωση, αφού όπως καταγγέλουν οι πυροβολισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή, με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, ληστείες και διαρρήξεις έχουν αναγκάσει τους κατοίκους να «ταμπουρώνονται» στα σπίτια τους, αφού όταν νυχτώνει φοβούνται, όπως λένε, να κυκλοφορήσουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: