Πλειστηριασμοί: ΧAMOΣ στο κέντρο της Αθήνας! Ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Πρώτη δημοσιευση: 14:07

Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από συμβολαιογραφείο στη οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Αθήνας, όπου διεξάγονταν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη διαπραγμάτευση με τον αστυνομικό διευθυντή προκειμένου να ανεβεί πενταμελής επιτροπή του ΠΑΜΕ στο γραφείο, οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με σπρωξίματα και κάνοντας χρήση χημικών.


Στη Σταδίου η ΛΑΕ, στην Εισαγγελία η Κωνσταντοπούλου

Την ίδια ώρα συγκέντρωση πραγματοποιούν στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας  έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, στη Σταδίου στο οποίο θα πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός α’ κατοικίας 89 τ.μ. για χρέος 182.000 ευρώ, με τιμή εκκίνησης τις 85.000 ευρώ!

Από την πλευρά της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε δώσει ραντεβού το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με ανακοίνωσή της στην οποία ανέφερε: «όλοι μαζί εκ μέρους των πολιτών ξεκινάμε νέες νομικές ενέργειες για να σταματήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ να υπερασπιστούμε τους πολίτες. Μαζί με: Δικαιοσύνη για Όλους, Δεν Πληρώνω, Πλεύση Ελευθερίας κάνουμε την πρώτη μήνυση κ συνεχίζουμε!»



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: