ΧΑΜΟΣ στο περιφερειακό Δυτικής Μακεδονίας με Χρυσαυγίτη σύμβουλο! Χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «κοπρίτες» και σηκώθηκαν να τον «φάνε»! «ΕΛΕΟΣ! Να ανακαλέσει και να σηκωθεί να φύγει!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
simvoulio_665_355

Διεκόπη το απόγευμα ο η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, που έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης το προσφυγικό…
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Ν. Κουρκούτα, περιφερειακού συμβούλου της Χρυσής Αυγής, ο τελευταίος χαρακτήρισε “κοπρίτες” τους πρόσφυγες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ…….ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ….

  2. ΚΟΤΑΡΕΣ ΑΠΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο 1ΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ+ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΓΟ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…Η ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ+ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ!

  3. Μόνο κοπρίτες;Εγκληματίες και αχάριστοι και στρατός κατοχής είναι.Αν έλεγαν κοπρίτες τους Έλληνες δεν θα ενοχλούν το,άλλωστε ο Τζέφρυ έτσι δεν μας είχε πει στους Ευρωπαίους όταν μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ

  4. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ.

  5. Σε όποιον αρέσουν οι «εξαίρετοι»λαθρομετανάστες να τους πάρει στο σπίτι του και να αφήσει τις υποκρισίες…
    Ναι, το 99% είναι κοπρίτες και εγληματίες οι οποίοι έφυγαν από τις χώρες τους γιά να γλυτώσουν την φυλακή.
    Μέγα παράδειγμα το Πακιστάν το οποίο αρνείται να πάρει πίσω τους Πακιστανούς λαθρομετανάστες …

  6. Είναι κοπρίτες, σταλμένοι απο τον Σωρος για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και ανεπιθύμητοι. Θίχτηκαν οι παθητικοί γκόμενοι τους; Ξίδι! Κανείς δεν τους θέλει και δεν θα τους θελήσει με το ζόρι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Comments are closed.